keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Mikä Sarma?

Mikä ihmeen Sarma?

Sarma - Kalajoen kyläkulttuuri Ry on perustettu syksyllä 2012. Sarman tarkoituksena on virkistää Kalajoen kulttuurielämää ja tuoda kyliä enemmän yhteen. Toimia yhdistävänä lenkkinä. Tuoda esille paikallisia kädentaitajia ja kulttuuria. 

Sarma ei halua hyppiä kenenkään varpaille, vaan haluaa tehdä asiat yhdessä. 
Soudetaan samaan suuntaan. 
Jaettu idea on paras idea. 

Ensimmäisenä kesänä Sarma keskittyy Plassiin, eli Kalajoen vanhaan kaupunkiin. Plassin alue on kovassa nosteessa ja vanhat puutalot kiinnostavat. Mitä kaikkea ihanaa, inspiroivaa, tunnelmallista voikaan siellä järjestää.... 

Kesän 2013 tapahtumat listattuna täällä! ---> Tapahtumat

Vuosi sitten ei ollut vielä mitään. Sarma on syntynyt kolmen innokkaan naisen ajatuksista. Teen ja herkkujen äärellä ajatus lähti lentämään, eikä se ole vieläkään palannut maan pinnalle. Liihottelee jossain omia menojaan. Puiden katveessa, pilviä kohti matkalla. 

Ei vain. Jokin järjen ääni (ehkä?) sanoi, ettei ensimmäisenä kesänä kannata järjestää kaikkea ihanaa ja mahtavaa, mitä milloinkin mieleen tulee. Ensin on haettu rahoitusta, sitten päätetty tapahtumista.

Sarma sai Keskipohjanmaa-säätiöltä avustusta työpajatoimintaa varten. Niitä onkin kesällä tulossa useampi! Nopeimmat syövät hitaat, joten ilmottaudu heti. :) 

Sarma haluaa kannustaa tekemiseen, luomiseen, uuden oppimiseen, mokailuun (hutikin osuu aina johonkin), herkutteluun, hulluihin ideoihin, oman vision seuraamiseen, mutta myös omalta mukavuusalueelta poikkeamiseen, purkkapallojen puhalteluun, haaveiluun, ahkeruuteen ja kaikkeen mitä tekee mieli tehdä. 

Yhdistys on avoin kaikille uusille jäsenille. Otamme ilomielin uusia kasvoja mukaan toimintaan! 

Ota yhteyttä: sarma.kalajoki@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti