perjantai 24. toukokuuta 2013

Revitään, riivitään, puretaan

Trashion-ilta meni oikein mukavasti! Osallistuneet hurahtivat repimiseen  ja purkamiseen. Vaatekaappia katsotaan varmasti eri silmin tämän jälkeen. Illan aikana puhuttiinkin sitä, että aina ei tarvitse heittää pois vaatteita, vaan niitä voi tuunailla eri tavalla. Vähälle pidolle jääneeseen paitaan saa nopeasti rokkiasennetta purkamalla paidan selkämystä. Alle bikinit ja saa viileän rantapaidan!
Sanna-Mari innostui repimisen sijaan tekemään paitaansa reikiä. Toimii!Syöminen ja herkut ovat kuuluneet Sarman lyhyen historian aikana hyvin tiiviisti joka kokoukseen ja mietintäiltaan. Niin myös tänään :)Hauska oli nähdä, miten jokaisella oli aivan eri tyyli tehdä. Vaikka asia on sama, jokainen teki sen omalla tyylillään. Oikein! :) Yksi trashionin ajatus onkin, ettei ole virheitä, on vain odottamattomia lopputuloksia.

Millan käsissä syntyi kaunista, pehmeää ja suoraa purkujälkeä. Sara innostui tekemään kunnon reikäistä ja suurta jälkeä. Sanna-Marin paitaan ilmestyi iso tukku reikiä ja muutama nätti ohut purku.


 Tietenkään koko paitaa ei tarvitse purkaa, vaan voi tehdä vaikka pieniä yksityiskohtia hihaan.


Allekirjoittaneen, eli opettajan, paidoista ei tullut tällä kertaa kuvia, mutta ehkä otamme trashion-illan myöhemmin uusiksi. Syksyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti