maanantai 5. kesäkuuta 2017

Tule Kalajoki-messuille kanssamme!!
Sarma ry osallistuu tänä vuonna messuille pilkettä silmäkulmassa. Viime vuoden pohdintatauko ja levähdys teki hyvää meille kaikille. Päätimme oikaista ryhtiä ja keskittää toimintaamme työpajoihin ja taidenäyttelyihin. Tänä kesänä Sarma nähdään kasvavan jäsenistönsä kanssa useissa alueen ja seutukunnan tapahtumissa mukaan lukien Kalajoen Venetsialaiset ja Ylivieskan Taiteiden Yö. Myös Kalajoen Vanhan Plassin Havulaan on suunnitteilla maalausiltoja elokuussa.

Kalajoki-messuilla polkaistaan kesä mukavasti käyntiin yhteisötaiteen tahdittamana. Mukana messuilla ovat ainakin kuvataiteen uranuurtajat Arja Byman sekä Sannamari Prittinen ja MeWeArt. Esillä ja tekeillä on uusin yhteisötaideprojekti Suomen suurin värityskirja Keski-Pohjanmaa-osiollaan. Paja on auki läpi viikonlopun, ja se sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! Pajaan voi osallistua ilmaiseksi.

Uusin jäsenemme Arja Byman esittelee ja myy upeita maalauksiaan. Arja on tavattavissa koko viikonlopun messuosastollamme. Luvassa myös arvontaa, jonka palkintona on yksi Arjan teoksista. Kuvassa Arjan teos Kuulkaa korpiemme kuiskintaa 2016. 

https://arjabyman.galleria.fi/kuvat/Myyt%C3%A4v%C3%A4t+taulut.+The+paintings+available./
www.sannamariprittinen.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti