tiistai 13. elokuuta 2013

Kiitokset kannustavasta kesästä!

Sarman puuhaajat kiittävät osallistujia ja muitakin kannustavia palautteen antajia kuluneesta kesästä! PAljon saatiin tapahtumaan, ja vieläkin enemmän kasvatimme ideariihen ajatusjyväsiä ensi kautta ajatellen. Poimimme parhaat päältä, kun akanoita ei varsinaisesti ollenkaan!

Kesän viimeiset tervehdykset Helenan ja Panun seurassa

Tänä kesänä keskitimme voimavarojamme Plassille ja erityisesti Havulan pihapiiriin. Alla kuvia Havulan kesän viimeisestä ja massiivisimmasta tapahtumasta, jossa tarinoita ja totuuksia meille kertoi Helena Petäistö ja Panu Kaila. Teema, terveiset Rivieralta ja mummonmökistä, kertoi monta näkökulmaa perinteisen hirsi ja puurakentamisen eksotiikasta ja teknisestä kannattavuudesta. PEnkkitila oli vähissä, kakut ja Kahvila Siirin tarjoama tee tekivät kauppansa.


SArman kakkukahvit ja vuosikokous syyskuussa!!

Sarma ry tahtoo hengähtää pienen tauon toiminnassaan. Tuuletetaan pöytäliinat ja kirjoittellaan reseptit muistiin. Syyskuun alkutaipaleella juodaan sitten kahvia ja maistellaan kakkuja. Toivotamme lähempänä kaikki tervetulleiksi kuulemaan vuosikertomusta ja kertomaan ajatuksiaan toimintamme kehittämiseksi! SARMAN KAKKUKAHVEILLA saa vierailla muutkin kuin jäsenet tai "kyläläiset". Yhdistyksen toimintaan pääsee mukaan innolla, yhteistyöhalulla ja hyvällä sydämellä, sekä 30 euron maksulla, joka oikeuttaa kaikkiin jäsenetuihin. KAKKUKAHVEILLA voit lähteä mukaan edullisemmin, vain 20 eurolla. Alle 20 vuotiaille jäsenyys maksaa 20 euroa kaikkina aikoina. lisäksi veloitamme myös vuosimaksun, jonka suuruus (n.20-35e) määräytyy vuosikokouksessa, syyskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti