keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Mietteitä

Keskiviikkoillan fiilistelyä... Kesä on mennyt tosi hienosti! On näyttelyitä, taidetori, työpajoja, teatteriesityksiä... Täyspuuvillakuosista pääsi nauttimaan noin 140 katsojaa ja usealta olen kuullut, kuinka jäi harmittamaan, että jäi esitys välistä. Tarkkana ensi vuonna! :) MURTO Ensemblen tuleva esitys on jo tilattu kesäksi 2014 Kalajoelle. Täällä MURTOlaisten fiiliksiä. Eilen lasten pajoissa oli mukavasti vilskettä ja ainakin allekirjoittanutta jaksaa edelleen hämmästyttää, miten hienosti lapset keksivät, kehittävät, omaksuvat ja tekevät asioista oman näköisiä. Ihana oli olla opettamassa! Toiveita tuli marras-joulukuussa järjestettävälle korupajalle. Voi tehdä joululahjoja ennakkoon. :)

Vielä on tulossa taidetori. Oho. Onko se ainoa!? Mitä? Mihin tämä kesä on mennyt? Aika menee nopeasti. Siksi pitää touhuta kaikkea mahdollista. :) Taidetori on  heinäkuun viimeinen keskiviikko. Siitä lisää täällä.

Jahas. Ja syksylle olemme suunnitelleet lapsille sirkuskoulua. Kuulostaa niin siistiltä. Saako aikuisetkin tulla? Katsotaan miten käy, toivottavasti toteutuu! Myös oopperailta on ollut puheissa. Se syksyllä tai viimeistään vappuna. Tai ehkä molempina, jos ihmiset tykkäävät. ?

Nyt yritän ladata vielä vähän kuvia eilisistä pajoista ja sitten pää tyynyyn. Heippati! T. Mari P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti